KOLOYOLO (Україна)

Жанр: етно-джаз, world music
Склад: Микола Гончаренко (гітара, вокал), Ольга Гончаренко (бандура, вокал), Андрій Мороз (перкусія).

Чарівні звуки бандури, віртуозна гітара, заворожливі ритми перкусії, приголомшливої глибини голос вокалістки Олени Гончаренко…
Легка, приємна, таємнича і така особливо-манлива музика «KoloYolo» - це суцільна імпровізація та політ за межі - себе і Всесвіту!
Унікальний всеукраїнський музичний проект «KoloYolo» доведе, що етно і джаз – не просто сумісні, а ніби створені один для одного!
«KoloYolo» багато виступають на всесвітньовідомих джазових фестивалях та world music сейшенах, зокрема, були учасниками «Jazz-Коктебелю», «Трипiльського Кола», «Vedalife».
Кожен, хто коли-небудь чув їхню неймовірну музику, більше ні з ким її не сплутає! Це справжня магія!
Їхні пісні, руйнуючи шаблони, змушують по-дитячому посміхатися найсерйозніших людей, а вже наступної миті занурюють у стихію інтуїтивно-атмосферної медитації. Це романтика й цинізм, філософія й дитячі пустощі, солодка ілюзія та суха констатація фактів. «KoloYolo» - це космос! Це те, що звучить між нот!» - говорять про колектив шанувальники.
«You Only Live Once» - «Живеш тільки раз!» - саме так розшифровується знаменита абревіатура YOLO, що посприяла виникненню цілого руху, послідовники якого цінують кожну мить свого життя, проживаючи його яскраво та насичено.