Розпочала роботу служба прийому замовлень на концерти фестивалю.

Раді повідомити, що служба прийому замовлень на фестиваль розпочала свою роботу.

Якщо у Вас є бажання відвідати фестиваль Вам необхідно зателефонувати за номером
(0432) 690-025

і вказати:
А) Ваше ім’я-прізвище;
Б) Кількість бажаних запрошень на концерти, які Ви б хотіли відвідати. Зверніть увагу на те, що на кожний концерт необхідно мати окреме запрошення.

Наш працівник повідомить Вам номер Вашого замовлення та остаточний час та дату, до якого Ваше замовлення є дійсним. Зверніть увагу на те, що якщо Ви не отримаєте Ваші запрошення до цього часу ми маємо право анулювати Ваше замовлення.

Час роботи служби прийому замовлень щоденно з 10 до 19 години з перервою з 13до 14 години.

Місце знаходження служби – Вінницька обласна філармонія (Хмельницьке шосе,7)


Організатори завжди раді бачити на фестивалі гостей з інших міст України та з-за кордону. Нам хотілось би, щоб перебування у нашому місті було комфортним і у Вас залишились найкращі враження.

Для цього ми підписали угоду з провідним вінницьким туристичним оператором «УКРВІНІНТУР», чия бездоганна репутація та професіоналізм підтверджуються 16-річним досвідом роботи на ринку турпослуг регіону.

Тепер глядачам з інших регіонів України та іноземцям радимо звернутись до цієї компанії і без зайвого клопоту вирішити питання зустрічі, розміщення в готелях міста, харчування, транспортного і екскурсійного обслуговування, а також резервації та придбання квитків на концерти фестивалю без жодних додаткових комісій.

Це можна зробити письмово за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за телефонами: +38 (0432) 579-376, + 38 (098) 2671595.