У «Райдузі» відкрито інформаційний центр фестивалю VINNYTSIA JAZZFEST – 2015

З 27 серпня розпочав свою роботу інформаційний центр фестивалю VINNYTSIA JAZZFEST – 2015, який проходитиме 19-20 вересня. Інформцентр розташовано в ККЗ РАЙДУГА (вул. Хлібна, 1).

Тут бажаючі відвідати фестиваль не лише зможуть замовити квітки, а й отримати повну інформацію про концерти.
Також розпочала свою роботу служба прийому замовлень на концерти фестивалю. До 18 вересня щоденно, з 10 до 19 години, з перервою з 13 до 14 години, можна замовити квитки як на окремий фестивальний концерт, так і на всі фестивальні концертні програми одразу! (Увага: на кожний концерт фестивалю необхідно отримати окреме запрошення!) Служба прийому замовлень розташована у касі концертної зали «Райдуга» (вул. Хлібна,1)

 

Вартість квитків на фестивальні концерти справді невисока. Від 30 до 60 гривень за концерт. Загальна вартість повного комплекту запрошень складає всього 250 грн. Організатори Вінницького джазового фестивалю завжди прагнули зробити мистецтво джазу доступним для всіх. Завдяки цьому вінницьке свято музики має численних прихильників та постійних глядачів.

Замовити квиток можна за номером (0432) 690-025, або ж просто на сайті за посиланням: форма бронювання Зателефонувавши, потрібно назватись та вказати кількість запрошень та концерти, які хотіли б відвідати. При замовленні квитків диспетчери обов’язково повідомлять їх вартість, місце отримання та остаточний час, до якого замовлення є дійсним. Зрештою, замовнику залишиться протягом вказаного часу підійти до каси та отримати запрошення. У випадку електронного замовлення, можна, обравши безготівковий спосіб розрахунку, просто сплатити рахунок в будь-якому банку України протягом наступних 2-х робочих днів і, з бланком підтвердження оплати, отримати вхідні запрошення на фестиваль у касі.

 

Інтернет-система бронювання запрошень на концерти фестивалю розроблена вінницьким науково-виробничим підприємством «Спільна справа». З усіх питань, які можуть виникнути при роботі служби прийому замовлень і електронної резервації телефонуйте за номером (0432) 690-025.

 

Окрім цього на сайті jazz.vn.ua та сторінці у фейсбуку VINNYTSIA JAZZFEST кожен має змогу познайомитись із інформацією про музикантів та замовити квитки на концерти фестивалю, взяти участь в акціях та вікторинах, які запропонують організатори напередодні фестивальних концертів.

 

За матеріалами vinnitsaok.com.ua