«Sing, Sing, Sing»! VINNYTSIA JAZZFEST відкриє мюзикл «Бал у Савойї»

Відчути себе на справжній бродвейській виставі й побачити культовий мюзикл, де одночасно панують вальс, танго, фокстрот, румба і степ, вже за тиждень зможуть всі вінничани та гості міста на грандіозному відкритті ХХІІІ міжнародного джазового фестивалю VINNYTSIA JAZZFEST-2019.

Найкращі артисти Національної оперети України 20 вересня о 19.00 на сцені Вінницького театру імені Садовського представлять одну з найкращих своїх постановок – мюзикл «Бал у Савойї».
Дуже веселий і видовищний, саме цей мюзикл в усьому світі є синонімом високого стилю, витонченості й гармонії.

Вистава, яку за всесвітньовідомим твором угорського композитора Пала Абрахама поставив народний артист України Богдан Струтинський, створює прекрасний настрій і захоплює із перших секунд.
Оскільки дія розгортається під час церемонії закриття грандіозного кінофестивалю, глядачів чекає шалений каскад кумедних пригод та інтриг, уявних зрад і щасливих примирень. А ще – дуже багато танцювальних номерів, джазових хітів, неймовірних декорацій та костюмів.
Зокрема, для ще більшої яскравості вистави замовлене спеціальне покриття з небиткого кольорового скла зі світлодіодами, один квадратний метр якого може витримати на собі одночасно 10 і більше танцюристів.
А для фантастичного параду костюмів на балу створено унікальну колекцію «Знаки Зодіаку», у якій Тілець постане в образі Елвіса Преслі, Близнюки будуть схожі на учасниць китайського цирку, а образ Раку створювався у стилі робіт французького модельєра Пако Рабана.

- «Бал у Савойї» - це яскраве, видовищне шоу у стилі «Великого Гетсбі», яке подарує усім глядачам незабутні емоції! Ця постановка неодноразово ставала призером багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів. Зокрема, під час показу на «Viata e frumoasa!» у Румунії «Бал…» визнали найкращою виставою за всю історію фестивалю. Мюзикл викликав такий шалений ажіотаж, що глядачі скуповували навіть стоячі місця - аби лише побачити приголомшливе масштабне дійство, - розповідає директор VINNYTSIA JAZZFEST, заслужений діяч мистецтв України Павло Третьяков.

Не пропустіть унікальну можливість – 20 вересня о 19.00 у театрі імені Садовського поринути на кілька годин у казкову й особливу атмосферу феєричного балу!
Квитки на мюзикл купуйте на офіційному сайті jazz.vn.ua, у касах Вінниці та у інформаційному центрі фестивалю, який працює по вулиці Театральна, 15 (1 поверх).